Termeni & Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul www.menmax.ro. Accesarea și utilizarea acestui site implică acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală:
  • Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor și mărcile comerciale, referitoare la conținutul și designul site-ului www.menmax.ro, aparțin în totalitate www.menmax.ro sau proprietarilor săi.
  • Este interzisă reproducerea, distribuirea sau utilizarea în orice alt mod a conținutului acestui site fără acordul scris al www.menmax.ro.
 2. Informații personale și confidențialitate:
  • Colectăm și utilizăm informațiile personale conform politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate disponibilă pe acest site pentru a obține detalii cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor personale.
 3. Utilizarea site-ului:
  • Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere și acceptați să nu utilizați site-ul în scopuri ilegale sau care ar putea încălca drepturile altor persoane.
  • Nu suntem responsabili pentru orice daune sau pierderi cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.
 4. Legături către alte site-uri:
  • Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe. Aceste legături sunt furnizate doar în scop informativ și nu implică aprobarea sau responsabilitatea noastră pentru conținutul acestor site-uri terțe.
 5. Modificări ale termenilor și condițiilor:
  • Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe acest site și vor intra în vigoare imediat după publicare. Utilizarea continuă a site-ului după modificările aduse reprezintă acceptarea implicită a acestor modificări.
 6. Contact:
  • Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.